Virtuální běh pro Doggoland z.s.

Terka Holešovská

Terka Holešovská

V našem spolku Doggoland neustále vymýšlíme nové možnosti, jak získat finance na péči o naše pejsky. Kromě aukcí a účastí na nejrůznějších psích akcích pořádáme také virtuální běhy. Co to virtuální běh vůbec je a jak se jej i vy můžete účastnit a udělat tak dobrý skutek? Pojďme se na to podívat.

Co je to virtuální běh?

S běháním virtuálně se roztrhl pytel zejména za doby covidu. Skutečně "virtuální" běh ani tak úplně není - ve virtuální podobě je totiž pouze záznam o vaší sportovní aktivitě a vyhodnocení výsledků. Slovo virtuální tu tedy znamená náhradu za skutečnou, fyzicky pořádanou akci - místo toho, abyste se tak v 50 lidech sešli a společně běželi, vyrazí na běh každý sám a čas si poctivě změří. Výsledek pak nahraje na web či pošle na email organizátorovi.

Canicross Matouš s Falcem

Když se zúčastníte jakéhokoliv virtuálního běhu u nás, můžete si být jisti, že celé startovné, které nám na náš transparentní účet 2302170901/2010 pošlete, půjde jen a pouze na péči o naše svěřence.

Samozřejmostí je i vzpomínková medaile, kterou dostane každý účastník!

Kategorie virtuálních běhů

Podobně jako na oficiálních běžeckých akcích, i na virtuálních bězích si můžete vybrat z různých kategorií. Zábava je to tedy skutečně pro celou rodinu a pokud běhat nechcete, tak nemusíte. U nás v Doggolandu si můžete vybrat z následujících kategorií:

  • canicross 2 km,
  • běh 5 km,
  • chůze 5 km,
  • chůze 10 km.

Jak to chodí na našich virtuálních bězích?

  1. 💪 Přihlaste se do závodu, registrace probíhá online.
  2. 🏃‍♀️🏃 Absolvujte běh či chůzi (kdekoliv v jakýkoliv čas v den D).
  3. ⏱️ Změřte si svou aktivitu (pomocí sportovních hodinek nebo dostupných mobilních aplikací, např. SportsTracker, Strava a další).
  4. 📲 Nahrajte výsledek na událost nebo ho pošli na e-mail (virtualnibehy@doggoland.cz).
  5. 🌞 Užijte si radost z pohybu!
  6. 🏅 Těšte se na krásnou medaili s námi vytvořeným motivem.

Výtěžek z virtuálního běhu jde na podporu pejskům ve spolku Doggoland z.s. Virtuální běhy většinou pořádáme několikrát do roka a na všech vás rádi uvidíme! Aktuální informace o právě pořádaném virtuálním běhu nalezente na hlavní stránce v sekci aktualit. Ať to běhá!